Over ME

Ik ben ME, Mariska Elbers. Ik ben getrouwd met Ron, we hebben 2 kinderen en wonen in Nijmegen.

Na mijn studie Informatiekunde met de afstudeerrichting Kantoorautomatisering ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest op het gebied van Informatie Management. Ik heb verschillende rollen vervuld, zoals Consultant, Projectleider en Account Manager. Ik kwam bij Overheden, Onderwijsinstellingen, Telecombedrijven en Banken.

In 2013 verloor ik mijn baan als nasleep van de financiële crisis. Dit was gelijk een goed moment om na te denken wat ik wilde gaan doen. Ik had verschillende bedrijfswisselingen meegemaakt door overnames, Management Buy-outs, Faillissement dat ik al een overstap naar een ander vakgebied overwoog.

Op dat moment kreeg ik ook de vraag of ik de administratie wilde verzorgen van een startend bedrijf. Iets nieuws voor mij, maar de uitdaging wilde ik wel aangaan. Kon ik ook goed gaan nadenken wat ik verder wilde.

En dit vond ik zo leuk, dat ik nog steeds voor het bedrijf werk, mijn eigen bedrijf bent gestart en mijn klantenkring ben gaan uitbreiden.

Mariska Elbers
Virtual Assistant

"Als Virtual Assistant ondersteun ik ondernemers door diverse administratieve en organisatorische taken uit handen te nemen, waardoor zij de focus op hun corebusiness kunnen blijven houden."